SVR XERIAL 50 za stopala, 50 ml

Krema za kurje oči, zadebljeno kožo in trde žulje na stopalih in rokah

REZULTAT V 7 DNEH V 7 dneh spremeni suha in odebeljena stopala.
Klinično testiranje 21 oseb v 28 dneh.
Krema proti kurjim očesom in odebeljeni koži ter žuljem na nogah in rokah. Učinkovito spremeni suho in odebeljeno kožo v samo 7 dneh (potrjeno s kliničnimi preskušanji). Deluje na odebeljeni koži na komolcih in dlaneh. Idealen izdelek za športnike, ki se ukvarjajo z ekstremnimi športi, za maratonce, alpiniste in druge športnike s težnjo k ustvarjanju žuljev med treningi ali športnimi tekmovanji.
Na zalogi
SKU
1001526
Akcijska cena 11,70 € Redna cena 16,71 €

Volume: 50 ml

Barcode: 3401381382353

Krema s 50% čisto ureo je intenzivno kerato - regulativni tretma proti trdim in bolečim zadebelitvam kože in žuljev na podplatih, stopalih, dlaneh, komolcih ... itd. Zahvaljujoč 50-odstotni koncentraciji čiste uree, proteaznega kompleksa in aminokislin v 7 dneh odstrani žulje in kurja očesa (potrjeno s kliničnimi preskušanji). Vsebuje visoko koncentracijo proteaznih kompleksov in salicilne kisline za globoko in učinkovito delovanje. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Brez vonja in brez parabenov.
Več informacij
Active ingredients 50% čista urea - Visoka koncentracija proteaza kompleksa - Salicilna kislina
Active principles Brez dišav. Brez parabenov. Dermotološko in podološko testirano.

No Related Posts

Vsak dan nanesite na prizadeto območje, dokler ne dosežete želenega učinka. Če se uporablja kot dodatni tretma, lahko prepreči nastanek žuljev. Uporablja se lahko tudi za žulje in odebeljeno kožo na rokah in komolcih. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.
UREA, AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TRIETHANOLAMINE, ISOHEXADECANE, SALICYLIC ACID, OCTYDODECANOL, POLYACRYLATE-13, BACILLUS FERMENT, SERINE, HISTIDINE, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE