La Roche-Posay TOLERIANE ULTRA DERMALLERGO serum, 20 ml

Za občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam in zelo občutljivo kožo (pordelost, pekoč občutek, občutek vročine).

Vlažilni serum, ki zahvaljujoč neurosensinu, pomirjujoči aktivni sestavini v 0,1-odstotni koncentraciji, ter sestavinama osmolit in glicerin za pomiritev občutljive kože in obnovitev njene pregrade, združuje visoko učinkovitost z optimalno toleranco, da se omeji tveganje za pojav neprijetnih občutkov na koži. 0% DIŠAV/ALKOHOLA. Preizkušeno na občutljivi in k alergijam nagnjeni koži. Občutljiva koža je v trenutku pomirjena, okrepljena in navlažena do 48 ur. Po 4 tednih se znaki občutljive kože, ki so posledica suhosti (rdečina, zategovanje, občutek ščemenja), umirijo.
Na zalogi
SKU
300079681
26,93 €

Volume: 20ml

Barcode: 3337875693820

Kadar je koža občutljiva ali nagnjena k alergijam, jo je treba pomiriti in pomagati obnoviti njeno pregrado s pomirjujočo nego z optimalno toleranco, da se zmanjša tveganje za reakcije.

Serum Toleriane Ultra Dermallergo blagovne znamke La Roche Posay je primeren za:

Kožo, nagnjeno k alergijam.
Izjemno občutljivo koža (rdečina, zategovanje, občutek ščemenja).
Ultra Dermallergo serum se lahko uporablja na obrazu in na predelih okoli oči.

Inovacija
Vlažilni serum združuje visoko učinkovitost z optimalno toleranco, da se omeji tveganje za pojav neprijetnih občutkov na koži.

Ustvarjen je iz treh ključnih sestavin, in sicer:

Neurosensin. Pomirjujoča aktivna sestavina v 0,1-odstotni koncentraciji.
Osmolit. Za pomiritev občutljive kože in obnovitev njene pregrade.
Glicerin. Za pomiritev občutljive kože in obnovitev njene pregrade.
Kot večina La Roche Posay serumov ne vsebuje dišav ali etanola.

No Related Posts

Nanesite zjutraj in zvečer na obraz in vrat. Za okrepitev osvežilnega učinka izdelek 30 minut pred nanosom postavite v hladen prostor.
AQUA / WATER ● DIPROPYLENE GLYCOL ● GLYCERIN ● BETAINE ● PROPANEDIOL ● PENTYLENE GLYCOL ● PEG-8 ● POLYSORBATE 20 ● PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN ● SODIUM HYALURONATE ● AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE ● HYDROXYACETOPHENONE ● CAPRYLYL GLYCOL ● CITRIC ACID ● ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER ●