SVR SUN SECURE sprej SPF30, 200 ml

3+, ZA OTROKE IN ODRASLE

100% NUDI TAKOJŠNJO OSVEŽITEV
SUN SECURE : ZAŠČITITE SE S PROZORNOSTJO UVB + UVA + VIDNI + INFRARDEČI Patent Sun Secure1: 4 leta raziskav za izum idealne kombinacije filtrov, ki zagotavlja zelo visoko zaščito pred soncem, hkrati pa spoštuje najbolj občutljivo kožo in morsko okolje2. Nova formula SUN SECURE Spray SPF30 ZA OBRAZ IN TELO nudi visoko dermatološko zaščito pred soncem v morju prijazni formuli2. Sprej omogoča ekspresen in homogen nanos. Še vedno brez kompromisov glede senzoričnosti z nevidnim zaključkom in brez belih sledi. Njegova mlečna in izjemno fina tekstura se zelo enostavno razmaže in pusti nemasten in nelepljiv zaključek. Koža je navlažena in satenasta. Zaradi nežnega poletnega vonja si ga želite nanesti znova in znova. Visoko odporen na vodo. Odporen na znoj in obrabo. Dodatna gesta za planet: SUN SECURE sprej SPF30 spoštuje morsko okolje. Prestal je teste ekotoksičnosti na algah (ISO 10253) in na vodnih nevretenčarjih (ISO 14669). Dve vrsti pripadata družini zooplanktona in fitoplanktona, ki sta bistveni za pravilen razvoj koral.
Ni na zalogi
SKU
1029C16
Akcijska cena 20,30 € Redna cena 29,00 €

Volume: 200 ml

Barcode: 3662361000074

Dermatološke formule SVR z visoko zaščito so zasnovane tako, da vas znova nasmejijo:

- Učinkovitost, dokazana pod dermatološkim nadzorom SPF30 širokega spektra: visoka UVA in UVB zaščita zahvaljujoč patentirani1 kombinaciji 3 organskih in fotostabilnih zaščitnih faktorjev pred soncem:
BIS-ETILHEKSILOKSIFENOL METOKSIPHENIL TRIAZIN (UVB in UVA filter)
ETHYLHEXYL TRIAZONE (UVB filter)
DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE (UVA filter)

Celična zaščita5 okrepljena pred škodljivimi učinki in oksidativnim stresom, ki ga povzroča infrardeča in vidna svetloba (vključno z modro svetlobo) za boj proti pospešenemu staranju kože zahvaljujoč močnemu antioksidativnemu kompleksu (izvleček vodne kreše, vitamin E) in niacinamidu.

- Stroga formulacija, prilagojena koži, preobčutljivi na sonce. Filtri, za katere se sumi, da so endokrini motilci, škodljivi za morski ekosistem, in tisti, za katere se sumi, da so dražilni, so bili odstranjeni iz listine o formulaciji SVR.

- In vedno brez kompromisov glede senzoričnosti in užitka uporabe, tako da bo vsa družina, od 3. leta dalje, našla užitek v nanosu in ponovnem nanosu svoje zaščite pred soncem.

Hipoalergeno. Nekomedogeno.

1- Patent št. FR19/04215. 5- Ex-vivo testi na kožnih eksplantatih, izvedeni na kožnih markerjih: fibrillin, matrična metaloproteinaza-1 (MMP-1), receptor melanokortin-1 (MC1-R).

No Related Posts

Pred izpostavljanjem soncu izdatno in enakomerno nanesite. Nanos pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali sušenju z brisačo. Razpršite po rokah, nato nanesite na obraz.

Izdatno in enakomerno nanesite pred izpostavljanjem soncu in pokrijte vso izpostavljeno kožo. Zmanjšanje nanesene količine bistveno zmanjša stopnjo zaščite. Izdelek za zaščito pred soncem nikoli ne nudi popolne zaščite. Nanos pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali sušenju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 12. in 16. uro, ko so sončni žarki najmočnejši, ali pa poskrbite, da nosite zaščitna oblačila. Sončne opekline so nevarne, zlasti za otroke. Uporabljajte izdelke za zaščito pred soncem, ki ustrezajo vašemu tipu kože. Uporaba tega izdelka vas ne bi smela spodbujati k daljšemu bivanju na soncu. Dolgotrajna izpostavljenost soncu je lahko nevarna. Dojenčke in otroke držite stran od neposredne sončne svetlobe. Prepričajte se, da vaš otrok na soncu vedno nosi zaščitno obleko in zaščito pred soncem nanašajte le na izpostavljeno kožo.
DICAPRYLYL CARBONATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOAMYL LAURATE, ISONONYL ISONONANOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POLYESTER-7, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT