Sebamed

Sebamed
BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 50€.

Ob nakupu nad 35€ prejmete DARILO.

  • Elixirs & Co. dišeče palčke, pri nakupu nad 90 €.
  • Uriage AGE PROTECT krema za področje okoli oči, 15 ml, pri nakupu nad 65 €.
  • Elixirs & Co. NEVTRALNA BAZA krema za kopanje, 200 ml pri nakupu nad 50 €.
  • Uriage Bebe Prva krema za umivanje, 50 ml, pri nakupu nad 35 €.

Akcija velja do 31.12.2023 na znamke URIAGE, FILORGA, SVR, LAZARTIGUE, ELIXIRS&CO, SEBAMED, URIAGE BEBE in BABY SEBAMED in ne velja na PROMO SETE. Darila veljajo pri nakupu katerihkoli znamk. Obdarujemo do izteka zalog. Za vsako naročilo dobite eno darilo.

 

sebamed®

Leta 1967 je nastal sindet brez mila za medicinsko čiščenje kože s pH 5,5. Ta koncept se je razvil v blagovno znamko sebamed® - s široko paleto več kot 70 visokokakovostnih izdelkov za čiščenje in nego kože. Potrošniki se pozitivno odzivajo na sporočilo izdelkov sebamed®: sebamed® je po vsem svetu znan kot sinonim za pH 5,5.

Vsi izdelki sebamed® so prilagojeni pH vrednosti zdrave kože. To pomeni, da so izdelki za čiščenje in nego kože prilagojeni fiziološkim pogojem in potrebam zdrave, pa tudi občutljive, problematične ali obolele kože. Potrošniki se zanašajo na medicinsko formulacijo izdelkov in nemško kakovost. Nenehne dermatološke raziskave in razvoj inovativnih izdelkov blagovne znamke sebamed® so prinesli desetletja rasti in uspeha.

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 76

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 76

na stran
Nastavi padajočo smer