Primus Natura - Hialuronska kislina 5%, 30ml

Ani ageing, hidratacija kože

Veganska

Anti – aging

Visoka hidracija kože

Vrhunska kakovost

Steklenička s kapalko

5% koncetracija – višja koncetracija

Nizkomolekulska

Na zalogi
SKU
001112
Akcijska cena 10,84 € Redna cena 15,49 €

Volume: 30 ml

Hialuronska kislina je znana predvsem po tem da lahko veže izredno velike količine vode. Serum varuje kožo pred izsuševanjem, saj prodre globoko v kožo in jo navlaži.

Serum hialuronske kisline je izdelek najvišje kakovosti. Nekaj kapljic nanesemo na kožo in s tem izboljšamo hidratacijo dermisa ter prispevamo k njeni elastičnosti. Koža postane bolj hidrirana in nahranjena. Redna uporaba upočasni proces staranja in koži povrne naravno čvrstost in sijaj. Uporaba seruma kot osnove za vlažilno kremo povzroči boljšo absorpcijo hranil v kremi. Če ga uporabljamo pod očmi bomo občutili prijeten hladen učinek in občutek svežine.

Hialuronska kislina je pravzaprav molekula, ki jo tvorijo celice. V našem telesu nastaja popolnoma naravno, vendar pa je telo v kasnejših letih proizvede premalo. Kolagen, elastin in hialuronska kislina so glavni gradniki vezivnega tkiva, ki obdaja krožne celice in hkrati skrbi za vlaženje in čvrstost kože.

Naša hialuronska kislina je nizkomolekularna oziroma kratkoverižna. Je najboljša vrsta, saj so njene molekule 40 krat manjše od visokomolekularne hialuronske kisline, kar pomeni, da lažje prodre globje in tako cilja izvor gub in ni zgolj površinska.

No Related Posts

Nekaj kapljic seruma nanesite s stekleno pipeto na kožo obraza, vratu, dekolteja ali pod očmi. Lahkotno vtremo oziroma razmažemo in pustimo, da se serum vtre v kožo. Priporočljivo je, da serum uporabljate zjutraj in zvečer.
voda, hialuronska kislina, glukonolakton, natrijev benzoat