Pravilnik o zasebnosti

Dobrodošli v spletni trgovini www.beautypharmacy.si

Skrbimo za zaščito osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov ter vas želimo obvestiti, kako zbiramo, uporabljamo in zagotavljamo informacije na zakonit in pošten način.

Ta Pravilnik o zasebnosti opisuje naše prakse glede informacij, ki jih mi ali naši ponudniki storitev zbiramo na tem spletnem mestu ali internetnih storitvah (na primer mobilno spletno mesto ali aplikacija), ki jih upravljamo in nadziramo, iz katerih ste preusmerjeni v ta Pravilnik o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu " Spletna stran ").

 

Z zagotavljanjem osebnih podatkov ali uporabo tega spletnega mesta sprejemate in se strinjate s pogoji, ki jih vsebuje Pravilnik o zasebnosti.

 

ZBIRANJE INFORMACIJ

 

Zbrani osebni podatki uporabnikov, s privolitvijo podjetja Salix Pharma d.o.o. se bodo uporabljali izključno za namene:

 

Izvajanje poslovnih računov v primeru nakupa (ime, priimek, naslov računa, naslov za dostavo, DŠ, kontaktni telefon, kontaktni e-poštni naslov)

Za tržno komuniciranje - pošiljanje glasila

Za notranjo obdelavo podatkov in statistično analizo prodaje

Za dostavo izdelkov, kupljenih prek spletne trgovine, v tem primeru Salix Pharma d.o.o. deli podatke s tretjimi osebami, dostavnimi službami (DPD d.o.o.) in njihovo zbiranje s plačilom po povzetju (Gorenjska Banka d.d.).

 

Podatke, ki jih zbiramo, lahko kombiniramo z drugimi podatki, ki jih prejmemo od vas v spletu ali zunaj njega, vključno na primer z zgodovino nakupov.

V primeru, da nam posredujete informacije v zvezi z drugimi osebami, izjavljate, da ste za to pooblaščeni z zakonom, in nam dajete soglasje za uporabo teh informacij v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti.

 

OBČUTLJIVE INFORMACIJE

 

Če tega ne zahtevamo izrecno, nam ne pošiljajte ali razkrivajte občutljivih osebnih podatkov (npr. Informacije v zvezi z rasno ali etnično pripadnostjo, političnimi pogledi, verskimi ali filozofskimi prepričanji, zdravjem, spolnim življenjem ali usmerjenostjo, zgodovino kaznivih dejanj ali članstvom v sindikatih, biometrični ali genetski podatki za namen identifikacije posameznikov) v spletni trgovini ali kako drugače.

Podjetje Salix Pharma d.o.o. prek spletnega mesta zbira izključno podatke, za katere obstaja upravičen interes za izvajanje prodajnih aktivnosti in analizo poslovanja.

 

Podjetje Salix Pharma d.o.o. ne zbira, nima vpogleda in ne obdeluje podatkov o plačilih s karticami, številkami kartic, kreditnimi omejitvami, številko obroka itd., kar je predmet obdelave prek posredniške storitve vaše banke.

 

AVTOMATSKO ZBIRANJE IN UPORABA INFORMACIJ

 

Mi in naši ponudniki storitev lahko nekatere podatke zbiramo samodejno, ko se pomikate po našem spletnem mestu. Za podrobne informacije o piškotkih in drugih tehnologijah sledenja, ki se uporabljajo na spletnem mestu, preberite Pravilnik o piškotkih. Določitev piškotkov vključuje informacije o tem, kako lahko te tehnologije onemogočite. Če jih ne onemogočite in še naprej uporabljate naše spletno mesto, bomo upoštevali, da se strinjate z njihovo uporabo.

Mi in naši ponudniki storitev lahko samodejno zbiramo in uporabljamo informacije na naslednji način:

 

Preko brskalnika: nekatere informacije se zbirajo v večini brskalnikov, kot so naslov za nadzor dostopa do medijev (MAC), vrsta računalnika (Windows ali Mac), ločljivost zaslona, ​​ime in različica operacijskega sistema ter vrsta in različica internetnega brskalnika. Če do spletnega mesta dostopate prek mobilne naprave, lahko zberemo podobne podatke, na primer vrsto in identifikator vaše naprave. Te podatke uporabljamo za zagotovitev pravilnega delovanja funkcij spletnega mesta.

Naslov IP: Vaš naslov IP je številka, ki jo ponudnik internetnih storitev samodejno dodeli računalniku. Naslov IP se identificira in samodejno zabeleži v evidence našega strežnika, kadar obiskovalec obišče spletno mesto, skupaj s časom obiska in obiskanimi stranmi. Zbiranje naslovov IP je običajna praksa in večina omrežnih storitev to stori samodejno. Naslove IP uporabljamo za različne namene, kot so izračunavanje ravni uporabe storitev, diagnosticiranje težav s strežnikom in zagotavljanje storitev na spletnem mestu. Vašo približno lokacijo lahko ugotovimo tudi iz vašega naslova IP.

Informacije o napravi: S pomočjo identifikatorja lahko zbiramo podatke o vaši mobilni napravi, da razumemo, kako uporabljate spletno mesto.

UPORABA STRANI MLADOLETNIKOV

To spletno mesto ni namenjeno osebam, mlajšim od 16 let, zato prosimo, da te mladoletne osebe ne posredujejo svojih osebnih podatkov na spletni strani.

 

VAŠA IZBIRA IN PRISTOP

Vaše odločitve glede naše uporabe in razkritja vaših osebnih podatkov

 

Uporabniki imajo pravico kadar koli umakniti soglasje in omejiti nadaljnjo uporabo svojih podatkov, imajo pravico do ogleda in popravljanja netočnih podatkov.

Omogočamo vam izbiro glede uporabe in razkritja vaših osebnih podatkov za tržne namene. Če ne želite več prejemati promocijskih e-poštnih sporočil ali neposredne pošte, če želite umakniti soglasje, preprosto kliknite povezavo "Ne želim več prejemati novic". Vaši osebni podatki bodo izbrisani.

 

Kako lahko dostopate, spreminjate ali brišete svoje osebne podatke

 

Če želite pregledati, popraviti, posodobiti, omejiti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite prejeti elektronsko kopijo svojih osebnih podatkov za prenos v drugo družbo (v kolikor imate pravico po ustrezni zakonodaji), kliknite na povezava e-poštni naslovi «in če želite umakniti soglasje, preprosto kliknite povezavo» Ne želim več prejemati novic «.

V primeru preklica soglasja bodo osebni podatki takoj izbrisani in uporabnik bo o izbrisu obveščen. Po koncu obdobja hrambe se osebni podatki trajno izbrišejo ali so anonimni, tako da jih ni mogoče povezati s posameznikom.

 

PRENOS ČEZ DRŽAVNE MEJE

 

Vaši osebni podatki se lahko hranijo in obdelujejo v kateri koli državi, v kateri imamo prostore ali ponudnike storitev, in z uporabo našega spletnega mesta ali z vašim soglasjem (če to zahteva zakonodaja) soglašate s prenosom podatkov v države zunaj države, v kateri prebivate. Vzpostavljeni so ustrezni pogodbeni in drugi ukrepi za zaščito osebnih podatkov, ko jih posredujemo našim sodelavcem ali tretjim osebam v drugih državah.

 

Nekatere države zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP) je Evropska komisija priznala kot države, ki ponujajo zadostno raven varstva podatkov v skladu s standardi EGP (celoten seznam teh držav je na voljo tukaj: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm)

 

VARNOST

Prizadevamo si za uporabo razumnih organizacijskih, tehničnih in administrativnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov pod našim nadzorom. Žal noben prenos podatkov prek interneta ali sistema za shranjevanje ne more zagotoviti 100-odstotne varnosti. Če imate razlog, da verjamete, da vaša interakcija z nami ni več varna (na primer, če menite, da je ogrožena varnost računa, ki ga imate pri nas), nas takoj obvestite v skladu z "Kako stopiti v stik z nami" spodaj.

 

OBDOBJE SHRANJEVANJA PODATKOV

 

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je potrebno ali dovoljeno, v namen (-e), za katerega smo jih pridobili. Merila za določanje obdobij hrambe vključujejo: (i) čas, v katerem smo v stalni zvezi z vami in vam nudimo storitev; (ii) ali obstaja zakonska obveznost, ki velja za nas; in (iii) ali je skrbništvo priporočljivo glede na naš pravni položaj (na primer glede ustreznih zastaralnih rokov, sodnih postopkov ali regulativnih preiskav).

Če na primer zbiramo vaše osebne podatke za komunikacijo z vami, jih bomo obdržali v obdobju od začetka medsebojne komunikacije, za katero ste dali soglasje k vaši zahtevi za umik soglasja za nadaljnjo komunikacijo. Po koncu hrambe osebnih podatkov se izbrišejo ali postanejo anonimni, tako da jih ni mogoče povezati s posameznikom

Upoštevajte, da to ni popoln seznam vseh obdobij hrambe. Vaši podatki se lahko hranijo dlje, ob upoštevanju meril iz prvega odstavka tega oddelka, zlasti točk (ii) in (iii).

 

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI IN STORITVE TRETJIH OSEB

 

Ta Pravilnik o zasebnosti se ne ukvarja (nismo odgovorni) z zasebnostjo, informacijami ali drugimi postopki tretjih oseb, vključno s spletnimi mesti ali spletnimi lastnostmi tretjih oseb (vključno z vsemi aplikacijami), ki so na voljo na tem spletnem mestu ali za katere to spletno mesto ima povezave. Razpoložljivost ali vključitev povezave do takega spletnega mesta ali lastnine na spletnem mestu ne pomeni podpore z naše strani ali s strani naših partnerjev.

 

KAKO DO NAS

Podjetje Salix Pharma d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana, DŠ: 87325586 je podjetje, odgovorno za zbiranje, uporabo in razkritje osebnih podatkov v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja glede tega pravilnika o zasebnosti, nas kontaktirajte po e-pošti: [email protected] ali nam pišite na naslednji naslov:

Podjetje Salix Pharma d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana, DŠ: 87325586

Lahko se obrnete tudi na odgovornega pooblaščenca za varstvo podatkov pri: Salix Pharma d.o.o., Slovenčeva 24, 1000 Ljubljana.

 

VLOŽITEV PRITOŽBE PRED ZAKONSKIM ORGANOM

 

Pritožbo lahko vložite pri nadzornem organu, pristojnem za Republiko Slovenijo - Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, Slovenija.

 

POSODOBITEV POLITIKE ZASEBNOSTI

 

Ta Pravilnik o zasebnosti lahko spremenimo. Vse spremembe tega pravilnika o zasebnosti bodo začele veljati, ko bomo revidirani Pravilnik o zasebnosti objavili na tem spletnem mestu. Vaša uporaba spletnega mesta po teh spremembah pomeni, da ste sprejeli spremenjeni pravilnik o zasebnosti. Priporočamo vam, da redno pregledujete pravilnik o zasebnosti, kadarkoli obiščete spletno mesto. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 15. aprila 2021.