Vichy PURETÉ THERMALE micelarna voda za mešano do mastno kožo, 400 ml

Odstranjuje make-up, čisti in matira kožo.

OBRAZ IN OČI - Brez izpiranja, očisti, odstrani ličila, očisti in matira kožo. V samo enem koraku očisti kožo in odstrani ličila z obraza in oči. Koža je čista in z občutkom udobja, zahvaljujoč edinstveni formuli, ki združuje micelarno tehnologijo in mineralizirano termalno vodo Vichy.
Na zalogi
SKU
300075831
13,96 €

Volume: 400 ml

Barcode: 3337875674447

Vichy Purete Thermale mineralizirana micelarna voda za mešano do mastno kožo v le enem koraku očisti kožo in odstrani ličila z obraza in oči. Koža je čista in nudi občutek udobja zaradi edinstvene formule, ki združuje micelarno tehnologijo in Vichyjevo mineralizirano termalno vodo

Za obraz in področje okoli oči. Brez izpiranja, čisti, odstranjuje ličila, prečisti in matira kožo.
Več informacij
Active ingredients AQUA, PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 124, POLOXAMER 184, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, BHT, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PARFUM.

No Related Posts

Pomočite blazinico in nežno očistite obraz, da odstranite ličila in umazanijo. Lahko jo nanesete zjutraj in zvečer. Preizkušeno na mešani in mastni koži pod dermatološkim nadzorom. Primerno za občutljive oči.
AQUA, PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 124, POLOXAMER 184, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, BHT, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PARFUM.