SVR SUN SECURE olje SPF50+

Olje SPF50 za kožo, ki je preobčutljiva na sonce. Za obraz, telo in lase, za odrasle.

100% NUDI TAKOJŠNJO OSVEŽITEV
Olje SUN SECURE SPF50 zagotavlja visoko dermatološko zaščito. To suho olje z nemastnim in nelepljivim satenstim finišem hitro prodre v kožo in jo pusti nežno in udobno. Zaradi nežnega poletnega vonja ga boste želeli pogosto uporabljati! Vodoodporen, odporen proti znoju, odporen proti obrabi.
Na zalogi
SKU
1029617
Akcijska cena 18,06 € Redna cena 25,80 €

Volume: 200 ml

Barcode: 3662361001736

Za kožo, ki je preobčutljiva na sonce. Za obraz, telo in lase, za odrasle.

Olje SUN SECURE SPF50 je zagotavljalo visoko dermatološko zaščito. To suho olje z nemastnim in nelepljivim satenstim finišem hitro prodre v kožo in jo pusti nežno in udobno. Zaradi nežnega poletnega vonja ga boste želeli pogosto uporabljati! Vodoodporen, odporen proti znoju, odporen proti obrabi.

• Visoko zaščito pred UVA in UVB zagotavlja kombinacija organskih, fotostabilnih visokozmogljivih krem ​​za sončenje, ki tvorijo fizično zaščitno pregrado na površini kože. Ne vsebuje filtrov, za katere obstaja sum, da vplivajo na endokrini sistem ali škodujejo morskemu ekosistemu.
• Zaščita pred infrardečo in vidno svetlobo zahvaljujoč antioksidacijskemu kompleksu (β-karoten + detoksofan + vitamin E + niacinamid), ki ščiti pred oksidativnim stresom in foto poškodbami (preprečevanje prezgodnjega staranja in rjavih madežev).

Učinkovitost dokazana pod dermatološkim nadzorom.

Oznaka "TESTIRANI ENDOKRINSKI MOTILCI" zagotavlja, da izdelek ne vpliva na endokrini sistem. Testiranje je opravil neodvisen laboratorij, ki se ukvarja z endokrinimi motnjami (hormonsko neravnovesje).

Plus! Olje SUN SECURE SPF50 + spoštuje morsko okolje. Izpolnjuje preskuse okoljske toksičnosti na algah (ISO 10253) in vodnih nevretenčarjih (ISO 14669). Ti dve vrsti pripadata zooplanktonu in fitoplanktonu, ki sta ključni za zdravo rast koral.

Embalaža je 100% primerna za recikliranje.

No Related Posts

Pred izpostavljanjem soncu nanesite obilno in enakomerno na mokro ali suho kožo na vse dele, ki bodo izpostavljeni sončnim žarkom. Zmanjšanje količine uporabljenega izdelka zmanjša raven zaščite. Nanašanje izdelka pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali brisači. Izogibajte se sončenju, ko je najmočnejše (12 h-16 h), ali pa se zaščitite z oblačili. Sončne opekline so nevarne, zlasti za otroke. Uporaba tega izdelka ne pomeni, da ste lahko predolgo izpostavljeni sončni svetlobi. Dojenčkov in otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prekomerna izpostavljenost soncu je nevarna za zdravje. Pred nanosom na obraz nanesite na roke. Izogibajte se stiku z očmi.
DICAPRYLYL CARBONATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOAMYL LAURATE, ISONONYL ISONONANOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POLYESTER-7, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT