SVR SUN SECURE olje SPF50+

3+, ZA OTROKE IN ODRASLE

100% NUDI TAKOJŠNJO OSVEŽITEV

SUN SECURE INOVACIJA: PROZORNA ZAŠČITA

UVB + UVA + VIDNI + INFRARDEČI


Patent Sun Secure: štiri leta raziskav, da bi izumili idealno kombinacijo filtrov, ki zagotavlja visoko zaščito pred soncem in hkrati spoštuje morsko okolje.

SUN SECURE Oil SPF50  ZA OBRAZ, TELO IN LASE nudi visoko dermatološko zaščito s to novo patentirano kombinacijo filtrov, ki spoštuje morsko okolje.
Brez kompromisov glede čutnosti!

Suho olje z nemastnim, nelepljivim satenastim zaključkom. Tekstura se hitro vpije za nahranjeno, udobno in satenasto kožo. Zaradi nežnega poletnega vonja si ga boste želeli večkrat nanesti!

Odporen na vodo, odporen na znoj, odporen na drgnjenje.

Njegov plus? SUN SECURE Huile SPF50 spoštuje morsko okolje. Prestal je teste biorazgradljivosti na podlagi standarda OECD 301F ter teste ekotoksičnosti na algah (ISO 10253) in vodnih nevretenčarjih (ISO 14669). Ti dve vrsti pripadata družini zooplanktona in fitoplanktona, ki sta bistveni za zdravo rast koral.

Na zalogi
SKU
1029617
Akcijska cena 20,30 € Redna cena 29,00 €

Volume: 200 ml

Barcode: 3662361001736

Strogi kriteriji formulacije, prilagojeni koži, ki je preobčutljiva na sonce. Dokazana učinkovitost pod dermatološkim nadzorom brez ogrožanja užitka ob uporabi izdelka:

Visoka zaščita pred UVA in UVB, ki jo zagotavlja patentirana* kombinacija štirih organskih, fotostabilnih sončnih filtrov, ki tvorijo fizično zaščitno pregrado na površini kože:

BIS-ETILHEKSILOKSIFENOL METOKSIPHENIL TRIAZIN (UVB in UVA filter) ETILHEKSIL TRIAZON (UVB filter) DIETILHEKSILO HIDROKSIBENZOIL HEKSIL BENZOAT (UVA filter) DIETILHEKSIL BUTAMIDO TRIAZON (UVB filter)


Formulacije SVR ne vsebujejo filtrov, za katere se sumi, da so endokrini motilci ali dražilni ali škodljivi za morski ekosistem.

* Vložen patent št. FR19/04215

No Related Posts

Pred izpostavljanjem soncu izdatno in enakomerno nanesite. Nanos pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali sušenju z brisačo. Razpršite po rokah, nato nanesite na obraz.

Izdatno in enakomerno nanesite pred izpostavljanjem soncu in pokrijte vso izpostavljeno kožo. Zmanjšanje nanesene količine bistveno zmanjša stopnjo zaščite. Izdelek za zaščito pred soncem nikoli ne nudi popolne zaščite. Nanos pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali sušenju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 12. in 16. uro, ko so sončni žarki najmočnejši, ali pa poskrbite, da nosite zaščitna oblačila. Sončne opekline so nevarne, zlasti za otroke. Uporabljajte izdelke za zaščito pred soncem, ki ustrezajo vašemu tipu kože. Uporaba tega izdelka vas ne bi smela spodbujati k daljšemu bivanju na soncu. Dolgotrajna izpostavljenost soncu je lahko nevarna. Dojenčke in otroke držite stran od neposredne sončne svetlobe. Prepričajte se, da vaš otrok na soncu vedno nosi zaščitno obleko in zaščito pred soncem nanašajte le na izpostavljeno kožo.
DICAPRYLYL CARBONATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOAMYL LAURATE, ISONONYL ISONONANOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POLYESTER-7, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT