SVR SUN SECURE nevidni stik SPF50+, 10 g

0+, ZA DOJENČKE, OTROKE IN ODRASLE

100% ZAŠČITA PRED UVA, UVB, IR ŽARKI IN ŽARKI VIDNEGA SPEKTRA

INOVACIJA SUN SECURE: PROZORNA ZAŠČITA

UVB + UVA + VIDNI + INFRARDEČI


Patent Sun Secure: štiri leta raziskav za izum idealne kombinacije filtrov, ki zagotavlja zelo visoko zaščito pred soncem, hkrati pa spoštuje morsko okolje.

SUN SECURE Easy Stick SPF50+ ponuja zelo visoko dermatološko zaščito s to novo patentirano kombinacijo filtrov, ki spoštuje morsko okolje.

10 g zelo visoke dermatološke zaščite pred soncem v ultra prenosni mini žepni velikosti. Popolnoma transparentna tekstura in neopazen finiš.

Priročen za odmor za kosilo na soncu, za vodenje otrok v park... Pospravite ga v žep, torbico ali šolsko torbo. Uporabite v vsaki situaciji, od mize na pločniku do podeželskih sprehodov, za vodne športe, kolesarjenje ali na plaži.

Vodoodporen, odporen na drgnjenje.

Plus! SUN SECURE Easy Stick SPF50+ spoštuje morsko okolje. Prestal je teste ekotoksičnosti na algah (ISO 10253) in vodnih nevretenčarjih (ISO 14669). Ti dve vrsti pripadata družini zooplanktona in fitoplanktona, ki sta bistveni za zdravo rast koral.

Na zalogi
SKU
1029117
20,00 €

Volume: 10 g

Barcode: 3662361001330

Strogi kriteriji formulacije, prilagojeni koži, ki je občutljiva na sonce. Dokazana učinkovitost pod dermatološkim nadzorom brez ogrožanja užitka ob uporabi izdelka:

- Zelo visoka zaščita pred UVA in UVB, ki jo zagotavlja patentirana* kombinacija štirih organskih, fotostabilnih sončnih filtrov, ki tvorijo fizično zaščitno pregrado na površini kože:

BIS-ETILHEKSILOKSIFENOL METOKSIPHENIL TRIAZIN (UVB in UVA filter) ETILHEKSIL TRIAZON (UVB filter) DIETILHEKSILO HIDROKSIBENZOIL HEKSIL BENZOAT (UVA filter) DIETILHEKSIL BUTAMIDO TRIAZON (UVB filter)

Formulacije SVR ne vsebujejo filtrov, za katere se sumi, da so endokrini motilci ali dražilni ali škodljivi za morski ekosistem.

* Vložen patent št. FR19/04215

No Related Posts

Stik potegnite čez področja, ki potrebujejo zaščito. Zunanji predeli, obraz in telo.

Izdatno in enakomerno nanesite pred izpostavljanjem soncu in pokrijte vso izpostavljeno kožo. Zmanjšanje nanesene količine bistveno zmanjša stopnjo zaščite. Izdelek za zaščito pred soncem nikoli ne nudi popolne zaščite. Nanos pogosto ponavljajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali sušenju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 12. in 16. uro, ko so sončni žarki najmočnejši, ali pa poskrbite, da nosite zaščitna oblačila. Sončne opekline so nevarne, zlasti za otroke. Uporabljajte izdelke za zaščito pred soncem, ki ustrezajo vašemu tipu kože. Uporaba tega izdelka vas ne bi smela spodbujati k daljšemu bivanju na soncu. Dolgotrajna izpostavljenost soncu je lahko nevarna. Dojenčke in otroke držite stran od neposredne sončne svetlobe. Prepričajte se, da vaš otrok na soncu vedno nosi zaščitno obleko in zaščito pred soncem nanašajte le na izpostavljeno kožo.
PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, BIS-STEARYL ETHYLENEDIAMINE/NEOPENTYL GLYCOL/STEARYL HYDROGENATED DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ISOSTEARYL ALCOHOL, POLYAMIDE-3, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT