SVR SUN SECURE mist SPF50+, 200 ml

NEVIDNA ZAŠČITA: UVB + UVA + VIDNI + INFRARDEČI ŽARKI

100% NUDI TAKOJŠNJO OSVEŽITEV

Patent Sun Secure: štiri leta raziskav, da bi izumili idealno kombinacijo filtrov, ki zagotavlja visoko zaščito pred soncem in hkrati spoštuje morsko okolje.

SUN SECURE Mist SPF50 nudi visoko dermatološko zaščito s to novo patentirano kombinacijo filtrov, ki spoštuje morsko okolje. Lahka, izjemno fina tekstura za hiter in enostaven nanos. Pusti popolnoma neviden zaključek in ima neopazen, nemasten in nelepljiv občutek. Zaradi nežnega poletnega vonja si ga boste želeli večkrat nanesti!

Odporen na vodo, odporen na znoj, odporen na drgnjenje.

Plus! SUN SECURE Mist SPF50 spoštuje morsko okolje. Prestal je teste biorazgradljivosti na podlagi standarda OECD 301F ter teste ekotoksičnosti na algah (ISO 10253) in vodnih nevretenčarjih (ISO 14669). Ti dve vrsti pripadata družini zooplanktona in fitoplanktona, ki sta bistveni za zdravo rast koral.

Na zalogi
SKU
1029516
Akcijska cena 18,06 € Redna cena 25,80 €

Volume: 200 ml

Barcode: 3662361001699

SVR Sun Secure Mist SPF50 je fina, osvežilna meglica, ki ne pušča sledi na koži. Izdelek je odporen na vodo, znoj in trenje. Zagotavlja visoko zaščito pred UVA/UVB/IR žarki. Nežna poletna dišava ne vsebuje alergenov in ni fotosenzibilna. Uporabljajo ga lahko otroci po 3. letu in odrasli.
Primeren je za zaščito občutljive kože pred sončno svetlobo.
Izdelek vsebuje celovito in varno tehnologijo ter visoko koncentrirane sestavine za maksimalne rezultate in optimalno prenašanje.

Oznaka »TESTIRANI ENDOKRINI MOTILCI« zagotavlja, da izdelek nima škodljivih učinkov na endokrine mehanizme (estrogene, androgene in ščitnične hormone). Testiranje je opravil neodvisni laboratorij, ki se ukvarja z endokrinimi motnjami (hormonsko neravnovesje).

INOVACIJA: INTEGRALNA ZAŠČITNA TEHNOLOGIJA / 100% Organski filtri / Klinično dokazana učinkovitost
1. FIZIČNA ZAŠČITA na površini kože s fotostabilnimi 100% organskimi filtri širokega spektra
2. BIOLOŠKA ZAŠČITA znotraj kožnih celic. Beta-karoten + kompleks Detoxphane sta antioksidanta, ki zagotavljata ekskluzivno zaščito kože, nevtralizirata proste radikale in spodbujata naravne sisteme razstrupljanja, da omejita fotostaranje.
3. GLOBOKA ZAŠČITA IN POPRAVILO DNK: Niacinamid ščiti DNK pred poškodbami, ki jih povzroča UV sevanje, aktivira PARP-1, encim, ki sodeluje pri popravljanju DNK. Najnovejši znanstveni podatki dokazujejo, da je koristen pri preprečevanju kožnega raka.

ALI VEŠ?
UVA/UVB zaščita blokira le 10 % žarkov sončnega spektra!
Sončne opekline v otroštvu povečajo tveganje za kožnega raka v odrasli dobi za 80 %.
50 % sekundarnih prostih radikalov povzroči izpostavljenost vidni svetlobi in infrardečemu sevanju.

No Related Posts

Pred izpostavitvijo soncu izdatno in enakomerno nanesite na mokro ali suho kožo, na vse dele, ki bodo izpostavljeni sončnim žarkom. Zmanjšanje količine nanesenega izdelka zmanjša stopnjo zaščite. Pogosto ponovno nanašajte, da ohranite zaščito, zlasti po potenju, plavanju ali brisanju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu, ko je najmočnejše (12.00-16.00) ali pa se zaščitite z oblačili. Sončne opekline so nevarne, še posebej za otroke. Uporaba tega izdelka ne pomeni, da ste lahko predolgo izpostavljeni sončni svetlobi. Dojenčkov in otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Prekomerna izpostavljenost soncu je nevarna grožnja zdravju. Pred nanosom na obraz nanesite na roke. Izogibajte se stiku z očmi.

Opozorilo! Zelo lahko vnetljiv aerosol. Steklenica je pod pritiskom. Pri segrevanju lahko eksplodira. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih vnetljivih površin. Izdelka tudi po uporabi ne trgajte ali sežigajte. Hraniti izven dosega otrok. Zaščititi pred sončno svetlobo. Izdelka ne izpostavljajte temperaturam višjim od 50 ̊C.
DICAPRYLYL CARBONATE, BUTANE, ALCOHOL DENAT., PROPANE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POLYESTER-7, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, AQUA/WATER/EAU, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT