Uriage Bebe Prva termalna voda v spreju, 150 ml

Hidratantna in pomirjajoča nega

95% POMIRJA IN HIDRATIRA KOŽO
Klinična študija, izvedena pod dermatološkim nadzorom na 20 otrocih z pleničnim izpuščajem, starih od 8 mesecev do 4 let. Uporaba po vsaki menjavi plenic. Samoocenjevanje.
100% čista in naravna termalna voda Uriage je idealna za vlaženje, pomiritev in zaščito občutljive otroške kože vsak dan. Idealno za takojšnje pomiritev rdečice... Voda za nego in osvežitev občutljive kože obraza in telesa, po naravni sestavi podobna fiziološki raztopini. Bakteriološko čista, naravno izotonična, vlažilna, pomirjujoča, protivnetna in deluje proti prostim radikalom.
Na zalogi
SKU
65149819
10,00 €

Volume: 150 ml

Barcode: 3661434005732  

Umirite, navlažite in zaščitite občutljivo kožo vašega malčka s termalno vodo Uriage, izjemno pomirjujočo vodno meglico, ki je primerna za uporabo na obrazu, telesu in pleničnem podroćju.
Ponuja impresivno število koristi za nego kože; lahko se uporablja za takojšnje pomirjanje pleničnega izpuščaja, lajšanje ekcemov, hlajenje pikov žuželk, pomirjanje vsakodnevnih draženj in celo za povečanje vlage pri dehidrirani koži.

1. VLAŽI
Osvežujoč sprej s 100% termalno vodo Uriage ponuja dolgotrajne vlažilne učinke, zahvaljujoč visoki koncentraciji mineralov.

2. POMIRJA
Zahvaljujoč ravnovesju mineralov, vključno s kalcijem in magnezijem, koristi občutljivi otroški koži.

3. ŠČITI
Silicij pomaga krepiti hidrolipidni film kože. Prav tako pomaga obnoviti kožno pregrado, zahvaljujoč svoji edinstveni sestavi mineralov


EKO PRIJAZEN PRISTOP
• FORMULA
- Termalna voda Uriage, 100% ČISTA IN NARAVNA, bogata z mineralnimi solmi in elementi v sledovih.

• EMBALAŽA
- Aluminijev aerosol 100% recikliran
- Odstranitev knjižice z nalepkami, ki prihrani 6T plastike na leto - izračunano na podlagi enega leta za vse formate termalne vode
Več informacij
Active ingredients • 100 % Uriage termalna voda
Active principles • Pakirana prav na izviru Uriage termalne vode, ekstrahira se v ekološko čistem okolišu, zaščitenem pred onesnaževanjem.

No Related Posts

Razpršite tako pogosto, kot se vam zdi potrebno. Gesta za nego kože, ki se ji lahko prepustite. Pustite, da deluje. Ne posušite in ne brišite, ker tako zmanjšate prodiranje aktivnih sestavin.
Aqua (Water, Eau), Nitrogen.