Uriage Bebe Prvi naravni serum

100% termalna voda Uriage, naravno izotonična, bogata z minerali in elementi v sledovih

100% sestavin naravnega izvora, biorazgradljiva formula, 100% reciklirano pakiranje
Termalna voda Uriage iz francoskih Alp, fiziološka in 100 % naravna, nežno čisti okoli oči in nosu dojenčkov in otrok. S svojo izjemno koncentracijo mineralov in elementov v sledovih ima pomirjujoče in mehčalne lastnosti. Blagodejno deluje na respiratorno sluznico, kalcij ima protivnetno delovanje, baker, cink in mangan stimulirajo regeneracijo sluznice in pomirjajo alergije. Fiziološki pH. Ta naravni fiziološki serum blago čisti očesno sluznico in prečiščuje zamašene solzne kanale ter blago izpira zamašeno sluznico, ki so jo obremenile alergije ali infekcije. Področje okoli oči in nos sta nežno očiščena in pomirjena. Ampule, ki jih je mogoče ponovno zapreti!
Na zalogi
SKU
65163993
Akcijska cena 6,22 € Redna cena 8,88 €

Volume: 15x5ml

Barcode: 3661434008832

Vsa učinkovitost Termalne vode v enoodmernih ampulah!
1. ČISTI
Zahvaljujoč izotoničnosti termalne vode Uriage, ta serum nežno umije predel okoli oči in nosu, ne da bi izsušil ali dražil.

EKO PRIJAZEN PRISTOP
• FORMULA
- Termalna voda Uriage, 100% čista in naravna: bogata z mineralnimi solmi in elementi v sledovih.

• EMBALAŽA
- 100% reciklažne kapalke
- Škatla: 100% reciklirana

No Related Posts

Ker je serum izrazito neinvaziven, ga lahko uporabljate vsak dan. Za nos ga uporabimo tako, da iztisnemo vsebino ampule v nos, za čiščenje očesnega predela pa se vsebino ampule iztisne na sterilno gazo, s katero se očisti eno oko, za drugo oko pa uporabimo novo gazo. Po odprtju vedno uporabite ampulo do konca.
EAU THERMALE D’URIAGE 100%, URIAGE THERMAL SPRING WATER 100%