Zagotovite svojim rokam najboljšo nego!

Zagotovite svojim rokam najboljšo nego!
V trenutni situaciji, ko se je koronavirus (COVID-19) razširil po vsem svetu, je še bolj kot prej pomembno, da skrbimo za higieno, zaščitenost in nego rok in telesa. Za vas smo sestavili vodič po izdelkih, ki jih priporočamo za čiste in negovane roke vedno in povsod.

Roke so v času corone izpostavljene pogostemu pranju in dezinficiranju, kar ima škodljiv učinek na našo kožo. Koža na rokah postaja suha, iritirana in poškodovana zaradi vseh čistilcev.  Zato je treba skrbno izbrati blagi in hranljivi sindet za umivanje in intenzivno negovati roke z bogatimi hranljivimi kremami po vsakem pranju rok.

Prvi korak: Pranje rok

Najboljši način je konsistentno umivanje rok pred in po kosilu, po kihanju ali kašljanju, po uporabi javnega prevoza in preden si nanesete na obraz hidratantno kremo ali make-up.

 Roke je priporočljivo umivati okoli 20 sekund na sledeči način:

  • Perite roke pod toplo tekočo vodo, da jih dobro namočite.
  • Na roke nanesite majhno količino mila ali gela.
  • Močno drgnite roke, da se milo razporedi med prste.
  • Roke izperite pod toplo tekočo vodo.
  • Temeljito osušite ruke s pomočjo papirnatih brisač za enkratno uporabo.
  • Zaprite pipo s pomočjo papirnate brisače ali lakta,

Svetujemo, da imate vedno pri sebi sredstvo za dezinficiranje, posebej, ko potujete z javnim prevozom ali delate v skupnem delavnem prostoru.  Za vas smo naredili jagodni izbor  mil in gelov za umivanje rok , da bodo vaše roke ostale čiste, dišeče in sveže, osredotočili pa smo se na naši blagovni znamki Uriage in Sebamed.

     

 

Drugi Korak: Piling rok

Hladno vreme lahko naredi našo kožo suho, poškodovano in utrujeno. Po umivanju rok svetujemo uporabo pilinga enkrat do dvakrat mesečno. Luščilci rok odstranjujejo mrtve celice in mehčajo grobe predele. Piling naredi vaše roke bolj mehke, čiste in osvežene.

   

 

Tretji korak: Hidratacija rok

Zadnji korak v negi rok je uporaba vlažilnega sredstva za roke - hidratantne kreme. Če sledite navedenim korakom, vam bo redno vlaženje pomagalo, da se ne izsušijo in bodo negovane. Kreme za roke kožo nahranijo in hkrati zaščitijo.

Pomembno je, da svojim rokam ponudite najboljšo možno nego. Kreme za roke imajo namreč važno zaščitno vlogo pri vsakodnevnem kontaktu z vodo, detergenti in dezinfekcijskimi sredstvi. Roke zaradi omenjenih snovi postanejo suhe, rdeče in razpokane, če ne uporabljamo kakovostnih krem. Roke in nohte je posebej potrebno namazati pred spanjem, da se ponoči suha koža nahrani in so roke mehke in pripravljene na naslednji dan.

Za luksuzni dodatek priporočamo Filorga Univerzalno kremo, ki nežno navlaži in nahrani kožo ter roke pusti mehke in osvežene.

     

 

     

 

Zagotovite svojim rokam najboljšo nego po pogostem umivanju!Related Products