URIAGE XÉMOSE – Najnovejša generacija dermatološke nege

URIAGE XÉMOSE – Najnovejša generacija dermatološke nege
Uriage Xemose je linija izdelkov za nego suhe kože in kože, nagnjene k atopiji. Izdelki so namenjeni negi akutnih in kroničnih težav suhe kože in kože, nagnjene k atopiji. Linija XÉMOSE je prilagojena negi kože novorojenčkov, dojenčkov, otrok in odraslih.

ATOPIJSKI DERMATITIS

Srbenje, suha koža, rdečica in iritacije so le nekateri od neprijetnih simptomov atopijskega dermatitisa, katerih pojav zelo stresno deluje (razdražljivost, nervoza, pomanjkanje spanja) na dinamiko celotne družine.

Atopijski dermatitis je vnetna bolezen, ki je genetsko pogojena. Otroci, čigar starši so atopiki, imajo to bolezen pogosteje. Koža, ki je nagnjena atopijskemu dermatitisu, je bolj dovzetna tudi na reakcije na alergene iz okolja.

Uriage nudi strokovno nego in zaščito kožne bariere, deluje proti suhosti kože, srbenju in proti ponovnemu pojavljanju simptomov

 

XÉMOSE v borbi proti atopiji!

 

→ 3 ekskluzivni patenti:

  1. 1. Chronoxine zmanjšuje vnetja in deluje proti iritacijam
  2. 2. Cerasterol 2 F krepi kožno bariero
  3. 3. TLR2 regulira imunološko bariero

Iz laboratorija Uriage prihaja najnovejša generacija dermatološke nege, ki bo nedvomno izboljšala kakovost življenja pacienta s suho kožo in kožo nagnjeno k atopiji.

 

 

·         XÉMOSE SOS MIST PROTI SRBENJU

Ultra lahki SOS Mist za takojšnjo učinkovitost proti srbenju.

XÉMOSE SOS Mistom za nego atopične kože postane dnevna rutina nege bolj enostavna, hitrejša in bolj zabavna za otroke.

XÉMOSE SOS Mist takoj pomiri, nahrani in zaščiti kožo.

Mist deluje na dva načina: Chronoxine takoj pomiri kožo in deluje proti iritacijam, TLR 2 Regul pa regulira imunološko bariero. 5% karitejevega masla v kombinaciji z rastlinskimi ceramidi vrača koži lipide in krepi kožno bariero. 10% Uriageve termalne vode pomirja, hidratizira in krepi kožno bariero.

Izdelek je nekomedogen, brez vonja in se takoj vpije v kožo ter za sabo ne pušča mastnega občutka.

 

·         XÉMOSE KREMA ZA PODROČJE OKOLI OČI

Cerasterol 2F (omega ceramidi in fitosteroli ) karitejevo maslo, hialuronska kislina in termalna voda Uriage pomirjajo iritacije, srbenje vek, nahranijo in negujejo suho, občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k atopiji okoli oči. Krema deluje proti recidivu kar 48h.

Uriage je  dopolnil XÉMOSE linijo s ciljnim izdelkom, ki pomirjujoče deluje na področje okoli oči.

Področje okoli oči je zelo nežno in tanko.

Zahteva specifično nego in je nagnjeno k iritirani in suhi koži. 

XÉMOSE krema za področje okoli oči je posebno formuliran izdelek, ki dolgotrajno deluje na neprijeten občutek zategovanja kože in suhosti.

Izdelek je obogaten s Cerasterolom 2F - patentiranim kompleksom na bazi omega ceramidov in fitosterolov, ki obnavljajo in krepijo kožno bariero ter dodatno pomirjajo kožo.

Uriage termalna voda hidratizira in uravnoveša porušeno ravnotežje mikrobioma, karitejevo maslo pa koži vrača lipide.

Hialuronska kislina velike molekulske mase hidratizira kožo, dekstran sulfat pa dekongestira in deluje proti oteklosti.

XÉMOSE Krema za področje okoli oči je prijetna za nanašanje, je kremaste teksture, ki ni mastna in je primerna za vso družino.

 Related Products